Gospodarstwo Rybackie Sieragi

Wynajmij mnie

Kulinarna przygoda z karpiem

Zaprasza Anna Appelbaum

Oferta kulinarna na każdą okazję

Co zapewniamy?

Wyjątkowe warsztaty kulinarne wraz z pokazem filetowania karpia.  Naukę przyrządzania dań z karpia krok po kroku w tym dobór odpowiednich składników. Zestaw trzech autorskich przepisów, które znajdą się wśród wielu innych w naszej książce kucharskiej planowanej na 2025 rok. 
Wspaniałą atmosferę oraz istotną wiedzę wyjaśniającą dlaczego warto włączyć na stałe karpia do swojego menu i jak go podać w nowej odsłonie.

PAKIET KARP BRĄZOWY

3000
  • Pokaz przyrządzania 1 dania
  • Dostarczenie wszystkich produktów niezbędnych do przygotowania dania
  • Danie do degustacji
  • 3 przepisy w formie drukowanej
  • Dojazd do klienta

PAKIET KARP SREBRNY

4000
  • Pokaz filetowania karpia
  • Pokaz przyrządzania 2 dań
  • Dostarczenie wszystkich produktów niezbędnych do przygotowania dań
  • Dania do degustacji
  • 3 przepisy w formie drukowanej
  • Dojazd do klienta

PAKIET KARP ZŁOTY

5000
  • Pokaz i nauka filetowania karpia
  • Pokaz i nauka przyrządzania 3 dań
  • Dostarczenie wszystkich produktów niezbędnych do przygotowania dań
  • Dania do degustacji
  • 3 przepisy w formie drukowanej
  • Dojazd do klienta

Kurs online

Sposoby Anny na karpia z Sierag.

Jeśli wolisz pracować we własnym tempie, proponuję Ci na kurs online, który krok po kroku
wprowadzi Cię w tajniki filetowania karpia. W ramach kursu dowiesz się, dlaczego warto włączyć
karpia do swojego menu na stałe oraz jak przebiega jego hodowla.

WYNAJMIJ MNIE – Kulinarna przygoda z karpiem!​

Zapraszam na ekskluzywne warsztaty – nauki filetowania i przyrządzania dań z karpia.

Wynajmij mnie, to propozycja skierowana do restauracji, które szukają nowych pomysłów na dania i chcą nauczyć swych pracowników, jak przygotowywać nowe dania z karpia i jak go filetować. Wynajmij mnie, to również świetny pomysł dla firm na imprezę integracyjną dla
pracowników, a także możliwość urozmaicenia pokazem i degustacją przyjęć weselnych i innych.

Jak wyglądają warsztaty?

Przywozimy do Twojej firmy świeżą rybę, prosto z rodzinnego Gospodarstwa Rybackiego Sieragi oraz wszystkie niezbędne produkty. Przeprowadzamy pokaz filetowania karpia. Uczymy pracowników lub gości jak filetować karpia krok po kroku. Dajemy cenną wiedzę i
praktyczne wskazówki. Dajemy czas na pytania uczestników i odpowiadamy na nie. Wspólnie przygotujemy 1, 2 lub 3 dania według Twojego wyboru, które następnie będzie można degustować i poznać wyjątkowe walory smakowe naszych dań. Każdy uczestnik warsztatów
otrzymuje od nas 3 przepisy na dania z karpia w formie drukowanej. Termin, czas warsztatów i ilość uczestników ustalamy indywidualnie. Dojeżdżamy do każdej firmy nterenie Polski.

Autorskie dania do wyboru:​

  • Karp smażony w panierce – najprostsze danie, które pokochają wszyscy, od dzieci po dorosłych.
  • Sushi z karpiem z Sierag – innowacyjna potrawa nagrodzona II miejscem na Ogólnopolskich Dożynkach Rybackich w Dworze Anna pod Lublinem
  • Pierogi z karpiem i koperkiem – autorski przepis nagrodzony III miejscem w Bitwie Regionów w Staszowie

Kurs online – Sposoby Anny na karpia
z Sierag

Jeśli preferujesz naukę w swoim tempie, zapraszam na kurs online, który przeprowadzi Cię krok po kroku przez sztukę filetowania oraz przygotowanie dań z karpia. Otrzymasz informacje dlaczego warto jeść karpia, jak karp jest hodowany, film jak filetować karpia, drukowane przepisy i dodatkowe materiały edukacyjne.

Cena kursu: 70zł

Poznaj mnie bliżej

Anna Appelbaum

  • Żona Pawła, matka dwóch nastolatków, bizneswoman, studentka, autorka.

  • Ukończyła studia magisterskie na kierunku Zarządzanie i Marketing w Wyższej Szkole Zarządzania i Marketingu w Warszawie.

  • Ukończyła studia podyplomowe na kierunku Ubezpieczenia Finansowe na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu.

  • Były „korpoludek” w międzynarodowej firmie w Warszawie po 12 latach porzuciła pracę na etacie, aby otworzyć własną firmę.

  • Współorganizatorka Akcji Charytatywnej na portalu wspieram.to do książki „Gwiezdne Marzenia”, która trafiła do dzieci dla dzieci ze szpitali, hospicjów i placówek opiekuńczych w 2017 roku. A w jej powstanie zaangażowanych było ponad 100 osób.

  • Od 2016 roku była właścicielką firmy Domowa Świetlica w Książenicach pod Warszawą. Po 5 latach działalności sprzedała ją z powodzeniem i przeniosła się wraz z rodziną na stawy Sieragi.

  • Od 2021 roku wraz z mężem uczy się hodować ryby słodkowodne, wspiera i promuje rodzinny biznes w świętokrzyskim.

  • Od 2023 roku zaangażowana Mentalwayanka.

  • W 2024 roku rozpoczęła pisać swoją pierwszą książkę z przepisami z karpia, która ukaże się w 2025 roku.

  • Autorka Kursu mailowego „Karp na nowo” i warsztatów „Wynajmij mnie, a przygotuję Ci 3 dania na święta”.

  • Od 2024 roku studentka studiów podyplomowych na kierunku Ichtiologia i akwakultura na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie.

Otrzymaj 3 wspaniałe przepisy na dania z karpia, które zaskoczą wszystkich przez cały rok.

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA

Zapraszamy do naszego newslettera, który łączy pasję do gotowania z tradycją hodowli ryb. Po zapisaniu otrzymasz darmowy PDF , pełen inspirujących informacji o karpiu, przepisów i wskazówek kulinarnych, a także ekskluzywny link do kursu online „Sposoby Anny na karpia z Sierag” w specjalnej cenie 70 zł!